Skip to content
logo_womxn_1

XENIT WOMXN INSPIRE

📅 4 maj 📍 Xenit HQ, Kungstorget 7 ⏰ 17.15-21.00

"Vi vill inspirera och nätverka med andra kvinnor i branschen, dela erfarenheter, framgångar och utmaningar med varandra. Lyssna på intressanta kvinnliga talare som berör relevanta ämnen.  Att locka fler kvinnor till Xenit och visa våra kunder, partners, framtida kollegor och kollegor i branschen att vi har ett aktivt kvinnligt nätverk som syns, hörs och inspirerar. "
Alexandra-Sohlin_1080x1080

Alexandra Sohlin
Service Delivery Manager
Xenit AB


Anmäl dig och boka in i din kalender!

📅  4 maj
📍    Xenit HQ, Kungstorget 7
⏰ 17.15-21.00

Xenit_socialisering

AGENDA
4 maj, kl 17.15 - 21.00

Det här skall vi göra under kvällen

 • Mingel
 • Välkomna & Presentation Xenit Womxn
 • Annika Elfström, CIO Lindex
 • Mat och dragning runt bordet
 • Amanda Avsan, CEO & Co-founder Stroller AB
 • Quiz
 • Caroline Thunman, Folksam
 • Platsbyte & dragning runt bordet
 • Hanessa Milaszewski, Specialist Engineer, Xenit AB
 • Kvällens nätverkare
 • Fritt mingel & avslut

TALARE

2023-05-04

annika_elfstrom_300x300px

Annika Elfström

CIO, Lindex AB

Annika driver i sin roll som CIO på Lindex ett transformationsarbete som syftar till att framtidssäkra Lindex med digitala tjänster vilket har varit något av ett återkommande tema för Annika även i tidigare rollen inom Stena gruppen samt i styrelserummet.  

I sin presentation kommer hon beskriva sin bild av framgångsrik transformation samt vikten av de många perspektiven, samt varför tjejer inom digital och techområdet ska satsa på ledarroller

amanda_avsan_300x300px

Amanda Avsan

CEO & CO-founder, Stroller AB

Amanda är VD och grundare av Stroller AB, en svensk appstudio som syftar till att göra föräldraskapet enklare för blivande och nyblivna föräldrar genom att skapa användarvänliga appar relaterade till familjen. Studions mest framgångsrika app Preggers har laddats ner +2M gånger från över 200 länder och varit på topplistan i cirka 180 länder.

När Amanda blev gravid insåg hon att det fanns en brist på högkvalitativa och användarvänliga appar för föräldrar, så hon bestämde sig för att skapa en app som gjorde det roligt att följa graviditeten samtidigt som all information var verifierad av experter. När Preggers lanserades tog det bara 48 timmar innan appen hade nått topplistorna där den har haft en stabil placering sedan dess.

Amanda kommer berätta om hur hon, utan någon tidigare erfarenhet av tech-branschen, lyckades skapa inte bara en app, utan två. Hon kommer också att dela med sig av sin entreprenörsresa som innehåller både medgångar och motgångar.
 
hanessa_milaszewski_300x300px_2

Hanessa Milaszewski

Specialist Engineer, Xenit AB

Hanessa startade sin karriär på Xenit direkt efter studenten och arbetar idag som teknisk specialist inom området End-User Computing och virtuella klientplattformar.
Så länge som minnet tillåter så har teknikintresset alltid existerat, ofta tog datorn företräde istället för att leka med andra jämnåriga barn.

I presentationen kommer Hanessa berätta om sin resa från att vara den skygga tonåringen, till att hamna på Xenit och hitta sitt kall i tekniken.
 
caroline_thunman_300x300px

Caroline Thunman

Leverantörsstyrning, Folksam

Caroline har flera års kundorienterad arbetslivserfarenhet inom IT branschen och har jobbat som bland annat Service Delivery Manager, projektledare och konsultchef och har perspektiv från både kund- och leverantörssidan. 
 
I sin presentation kommer Caroline att dela med sig av sina lärdomar i IT branschen, vad det är som gör att hennes leveranser gått från att vara icke fungerande, ineffektiva och opersonliga till att bli transparenta, fungerande och värdeskapande för verksamheten.

Alexandra-Sohlin_1080x1080

Jag svarar på dina frågor om eventet!

Alexandra Sohlin
alexandra.sohlin@xenit.se
010-707 35 71